Yener TÜRKMENOĞLU ile Kariyer Söyleşisi Gerçekleştirildi.

Coğrafya Bölümü Kariyer Söyleşileri serimizin 2'ncisinde bölümümüz 2009 mezunu ve Geolab Information Technology  şirketinin kurucusu Yener TÜRKMENOĞLU'nu konuk ettik. Bölümümüz Lisans 2.sınıf öğrencimiz Bahar ÇELİK moderatörlüğünde 21 Mayıs 2024 Salı günü saat 16.00'da fakültemiz A Blok 107 no'lu derslikte online olarak gerçekleşen programımızda Yener Bey kendi kariyer geçmişinden bahsederek şirket olarak yaptıkları işlerle ilgili bilgi verdi. Ardından coğrafyacıların CBS alanında karşılaşacağı zorluklar hakkında bilgi vererek bunlara karşı coğrafyacıların yapabilecekleri ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Kendisine değerli paylaşımları ve katkıları için coğrafya bölümü olarak teşekkür ederiz.