Bölümümüz ile Almanya Osnabrück Üniversitesi Osnabrück Enstitüsü Arasında Erasmus Kapsamında Yeni Bir Anlaşma Gerçekleşti!

Bölümümüz Erasmus, Farabi ve Mevlâna Koordinatörü Doç. Dr. Faize SARIŞ tarafından ERASMUS (lisans ve lisansüstü öğrenci ile akademik personel değişimi) kapsamında, Almanya Osnabrück Üniversitesi Osnabrück Enstitüsü ile yeni bir anlaşma yapılmıştır.  Yeni anlaşmanın gerçekleştirildiği Institut für Geographie sayfasına “Öğrenci Hareketliliği” sekmesinden ulaşılabilir.  Anlaşma süresi biten J.W. Goethe Universität Frankfurt aM (Almanya), University of Craiova (Romanya) ve University of Debrecen (Macaristan) ile anlaşmalar yenilenmiştir. Sürecin gerçekleştirilmesini sağlayan koordinatörümüz Doç. Dr. Faize SARIŞ’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Institut für Geographie web sitesi için tıklayınız.