Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Coğrafya Bölümü

2024-2025 Akademik Yılı Oryantasyon Programımız Gerçekleşti!!

25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 13.00'te 2024 girişli lisans ve lisansüstü öğrencilerimiz için oryantasyon programı düzenlendi. Programda önce lisans 1.sınıfların akademik danışmanı Doç. Dr. Zahide ACAR kendini tanıtıp bilgi verdi. Ardından Arş. Gör. Canan KÜLEK bölümün tarihinden ve imkanlarından kısaca bahsettikten sonra sırasıyla bölüm başkanı Prof. Dr. Hasan TATLI, bölüm başkan yardımcıları Doç. Dr. Canan Zehra ÇAVUŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa AVCIOĞLU konuşmalarını gerçekleştirdi. Son olarak, bölümümüz öğretim elemanları Arş. Gör. Canan KÜLEK ve Arş. Gör. Canan GÜL UYGUN kendilerini tanıttı. 

Lisansüstü eğitimine yeni başlayan ve bölümümüz lisans mezunu olan öğretmen Yusuf BULUT da lisans öğrencilerimize kendi deneyimlerinden bahsedip başarılar diledi. 

Son olarak, 2023'de kurulan bölümümüz Kalite Elçileri adına temsilcimiz lisans son sınıf öğrencisi Ali DÜNDAR da Kalite Elçileri olarak 2023-2024 yılında yapılan faaliyetlerden bahsetti.

Program, öğrencilerin soularının alınması ve cevaplanması ile sona erdi. Programa katılan tüm öğrecilerimize ve Akademik personelimize teşekkür ederiz.