KARİYERİM İÇİN BEN DE VARIM

ÇOMÜ Troia Kültür Merkezi Prof. Dr. Sevim BULUÇ Oditoryumu’nda “Kariyerim İçin Ben de Varım” temasıyla Girişimcilik Zirvesi düzenlenecektir.

Üniversitemizin kuruluşunun 30. yıl dönümü kapsamında ele alınan Çanakkale değerleri etkinlikleri çerçevesinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, öğrencilerimizin kişisel ve mesleki gelişimleri yanında kariyer planlamalarına katkılar sağlanmasına ve bölgemizdeki girişimcilik ekosisteminin güçlendirilmesi amacıyla, 06 Nisan 2022 Çarşamba günü Saat 13:00 – 17:30 arasında ÇOMÜ Troia Kültür Merkezi Prof. Dr. Sevim BULUÇ Oditoryumu’nda “Kariyerim İçin Ben de Varım” temasıyla Girişimcilik Zirvesi düzenlenecektir.

Öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sunacak etkinlik Fakültemiz tarafından organize edilmiştir. Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız

NOT:Oturuma katılacak Üniversitemizin tüm öğrencilerine katılım belgesi düzenlenecektir.