(Dilekçe Eklendi!) 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilerin Ek Sınav Takvimi

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 01.09.2022 tarih ve E-75850160 sayılı yazısı ile “Azami süresini dolduran öğrencilerin hiç almadıkları ve başarısız oldukları derslere ilişkin olarak ek sınav hakkından yararlanabileceği” bildirilmiştir. Yazı uyarınca 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı sonunda azami öğrenim süresini dolduran öğrenciler için oluşturulan sınav takvimi ve sınavlara başvurabilecek öğrencilerin listesi ekte yer almaktadır.

Başvuruların belirtilen tarihlerde yelizguder@comu.edu.tr mail adresine yapılması ve ekte yer alan dilekçenin kullanılması gerekmektedir.

azami süre-dilekçe.docx
Takvim ve Öğrenci Listesi.pdf