Covid-19 nedeniyle girilemeyen bütünleme, tek ders ve azami öğrenim süresi sonu ek sınavları

30.12.2021 tarihli senato kararı gereği bölümümüzde Covid-19 testi pozitif olduğu için veya Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Covid-19 ilişkili izolasyon ve karantina uygulaması kapsamında olduğu için bu durumu belgelendirmek kaydı ile bütünleme, tek ders ve azami öğrenim süresi sonu ek sınavlarından herhangi birine giremeyen öğrencilere ek sınav hakkı tanınmıştır. Bu koşulları taşıyan öğrencilerin giremedikleri sınavları belirtir aşağıdaki dilekçeyi ve Covid-19 belgesini ekleyerek sınavın yapıldığı tarihten itibaren 7 (yedi) iş günü içerisinde Dekanlığımıza  iletmeleri gerekmektedir.

İlgili duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

butunleme-tek-ders-ve-azami-ogrenim-suresi-sonu-eksınav.docx