Amatör Denizci Belgesi Eğitimi

Amatör Denizci Belgesi Eğitimi Verilecektir!!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale Liman Başkanlığı tarafından Cumhuriyetin 100. kuruluş yılı olan 2023'e kadar bir milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına denizcilik kültürünü aşılamak, denizci millet, denizci ülke hedefine ulaşmak amacıyla Liman Başkanlığınca amatör Denizci Belgesi Eğitimi yapılacak, eğitim sonrasında yapılacak yazılı sınavda başarılı olan katılımcılara Amatör Denizci Belgesi verilecek olup bu belge özel yatlarda ve özel teknelerde geçerli olacak ve 24 metreye kadar olan deniz taşıtları kullanılabilecektir. Liman Başkanlığınca verilecek eğitim 22 Aralık 2018 Cumartesi günü öğleden önce saat 10.00 ve öğleden sonra 14.00 olmak üzere iki ayrı grup halinde İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Liman Başkanlığı'ndan alınan başvuru dilekçe örneği ekte gönderilmiş olup, başvuruların bireysel olarak Personel Daire Başkanlığına yapılması gerekmektedir. İÇDAŞ Kongre Merkezi'nin kapasitesi 1200 kişi olması sebebiyle, ilk başvuran 1200 kişinin eğitimi I. grup olarak saat 10.00'da, kalan başvuru sahiplerinin eğitimi ise II. grup olarak saat 14.00'da yapılacaktır. Eğitime başvurmak isteyen katılımcıların son başvuru tarihi 14 Aralık 2018 Cuma günü sona erecektir.

Eğitim Tarihi : 22 Aralık 2018

Eğitim Yeri : İÇDAŞ Kongre Merkezi